Tilleggsinformasjon

Endret Wed, 18 Sep ved 3:06 PM

Publisering av tilleggsinformasjon i Artifik

Dersom du ønsker å informere markedet om endringer i anskaffelsen som ikke krever en oppdatering av kunngjøringen på Doffin/TED kan du gjøre dette ved å publisere tilleggsinformasjon i Artifik.

Når du står på fanen Hjem kan du nedenfor Tidslinje trykke på Legg til tilleggsinformasjon.

Fyll ut det du ønsker å informere om, bekreft at informasjonen publiseres offentlig og trykk på Publiser

Når du trykker Publiser vil alle leverandører kunne se at det er lagt til tilleggsinformasjon, og alle leverandører som følger eller deltar i anskaffelsen blir informert om på e-post.

⚠️NB! Tilleggsinformasjon kan ikke slettes, dersom du er nødt til å endre tidligere publisert tilleggsinformasjon gjør du dette ved å publisere ytterligere tilleggsinformasjon igjen.