Avvise leverandører

Endret Wed, 18 Sep ved 3:03 PM

Avvisning av leverandører i Artifik

Når en kvalifikasjonsfrist/tilbudsfrist er passert, trykker du på fanen Leverandører.

Du får da en oversikt over alle leverandørene med status, og muligheten til å Se detaljer for den enkelte leverandørens besvarelse.

I en kvalifikasjonsprosess kan du enten trykke på Se detaljer for den enkelte leverandøren, eller velge Start kvalifikasjonsprosess for å avvise en eller flere leverandører.

Dersom du velger å starte kvalifikasjonsprosessen vil du kunne velge Avvis til venstre, for å komme lengst ned på den aktuelle leverandøren med mulighet for å laste opp et avvisningsbrev.

Dersom du velger en enkelt leverandør må du gå lengst ned på siden for å laste opp et avvisningsbrev, og trykke på Avvis deltaker og send brev

Du må også bekrefte ditt valg, ved å fylle ut den aktuelle leverandørens organisasjonsnavn.

Du har nå avvist leverandøren, og leverandøren vil få beskjed om dette.