Finne relevante konkurranser

Endret Thu, 19 Sep ved 2:53 PM

Finne anskaffelser i Artifik

Som leverandør i Norge/EU finner man anskaffelser som passer ens virksomhet på Doffin og TED

Du kan også finne anskaffelser i Artifik, men det gjelder kun de anskaffelsene der oppdragsgiver bruker Artifik som konkurransegjennomføringsverktøy.

Listen over publiserte konkurranser fra Artifik er også tilgjengelig ved å trykke på Alle anskaffelser når du er logget inn som leverandør i Artifik.

I denne oversikten vil du se generell informasjon om de publiserte anskaffelsene, så som hvem som er oppdragsgiver, tittel, kort beskrivelse av anskaffelsen, tidsfrister, tildelingskriterier m.m.

Du kan lese mer detaljert informasjon om anskaffelsen ved å trykke på den. Ved å bla ned, eller trykke på margen på venstre side kan du fritt velge mellom de forskjellige seksjonene.

Hvis du ønsker å motta offentlig tilleggsinformasjon i en anskaffelse, kan du velge å følge anskaffelsen. Du vil da motta en e-post hver gang det publiseres tilleggsinformasjon og spørsmål og svar i konkurransen.

Dersom du finner en konkurranse du som leverandør ønsker å levere en kvalifikasjonssøknad eller et tilbud på, trykk Opprett kvalifikasjonssøknad eller Opprett tilbud avhenging om hva slags prosedyre det er.

Få veiledning om hvordan du leverer kvalifikasjonssøknad eller tilbud her: Sende inn besvarelse i en konkurranse