Levere tilbud etter kvalifisering

Endret Thu, 19 Sep ved 3:26 PM

Levering av tilbud i en konkurranse med kvalifisering

Er du usikker på om du har blitt kvalifisert eller ikke kan du lese mer om hvordan du får vite det her:

Kvalifisert eller ikke

Dersom du blir kvalifisert til å inngi tilbud, vil oppdragsgiver sende deg en invitasjon til å levere tilbud via meldingsfunksjonen i Artifik. Du vil også få en e-post med direktelenke til meldingen.

Trykk på Last opp filer for å laste opp ønskete tilbudsdokumenter til besvarelsen din.

Når filene er lastet opp, får du oversikt over vedleggene med dokumentnavn og tidsstempel.

Du kan nå:

• Dra dokumentene i ønsket rekkefølge ved å klikke og holde inne ikonet med tre prikker
  • Laste ned vedlegget ved å trykke på sky-ikonet
  • Slette vedlegget ved å trykke på søppelkasse-ikonet

Når du er ferdig og skal levere tilbud må du signere det du leverer, du kan velge å signere med telefon eller BankID.

For å signere å sende inn tilbud, må all påkrevd informasjon være fylt ut.

⚠️Start signering i god tid før tilbudsfrist!
Hele signeringsprosessen må være utført innen tilbudsfristen for at signeringen skal bli vellykket.

Signering med BankID:

1. Trykk Signer med bank ID

2. Trykk Start signeringsprosess

3. Trykk Signer for å gå videre eller avbryt signeringen

4. Velg Metode, i dette eksempel velger vi BankID (APP)

5. Du får nå en liste over alle dokumenter som skal signeres, trykk på pilen for å gå videre

6. En forhåndsvisning av signert tilbud vises, du må huke av at Innholdet er forstått nede til venstre, for å kunne trykke på Start signering nede til høyre

7. Fyll ut FødselsnummerEngangskode og Passord, trykk på pilen for å gå videre

Signering med Telefon:

1. Trykk Signer med telefonnummer

2. Fyll inn Telefonnummer som du skal bruke til å signere

3. Trykk Start signeringsprosess

4. Følg innstrukssjonene i Signicat, du må taste inn samme telefonnummer i signicat som i steg 2!

Du vil nå få tilsendt et engangspassord, og dette må du skrive inn i Signicat innen 3 minutter, hvis ikke må du starte signeringen på nytt.

5. Trykk Bekreft.

Når du har fullført signeringen, blir du sendt tilbake til Artifik. Systemet Genererer signert dokument

Når systemet har generert det signerte dokumentet kan du velge å laste ned alt innhold som en zip fil.

Før tilbudsfristen har passert kan du redigere tilbudet, eller velge å ikke levere i det hele tatt

For å gjøre dette, trykker du på Trekk ditt tilbud.

⚠️NB! Hvis du endrer noe i tilbudet, må du signere tilbudet på nytt!

Et signert tilbud kan ikke trekkes etter tilbudsfrist. Oppdragsgiver kan ikke åpne tilbudet ditt før tilbudsfrist.