Kvalifisering av leverandører

Endret Wed, 18 Sep ved 3:05 PM

Kvalifikasjonssøknader og hvordan du kan invitere leverandører til å inngi tilbud

Når kvalifikasjonsfristen er passert trykker du på Åpne kvalifikasjonssøknadene oppe til venstre for å se en oversikt over leverandørene som har sendt inn en søknad.

Trykk på Se detaljer for å åpne enkelte leverandørers søknader i Artifik, eller Last ned alle filer som zip om du vil ta en vurdering utenfor systemet.

Når du har vurdert søknadene, trykker du på Start kvalifikasjonsprosess.

Når kvalifikasjonsprosessen starter vil du kunne velge leverandørene som skal inviteres til å inngi tilbud ved å trykke på Last opp for å legge ved et kvalifikasjonsbrev. Du kan også avvise leverandører i dette steget ved å trykke på knappen Avvis.

☝️ For mer informasjon om hvordan du avviser leverandører, se denne artikkel: Avvise leverandør

Når du har foretatt dine valg trykker du på Send kvalifikasjonsbrev. Du får da en forhåndsvisning av det du er i ferd med å sende ut, samt informasjon om at dette valget ikke kan reverseres.

Når brevene er sendt ut, kan du se leverandørene som er invitert under Leverandører. Leverandørene du ikke inviterte, står som interesserte leverandører, og kan ikke inngi tilbud.

Når brevene er sendt ut, vil leverandørene du inviterte få mulighet til å inngi tilbud i konkurransen innen tilbudsfristen.