Levere tilbud ved direkte invitasjon

Endret Thu, 19 Sep ved 3:26 PM

Levering av tilbud i konkurranse som invitert leverandør

Dersom en oppdragsgiver har valgt å invitere deg direkte som leverandør til en konkurranse, vil du få en invitasjon om dette per e-post. I e-posten vil du få informasjon om hvem som har invitert deg, og hvilken konkurranse du er invitert til.

Trykk på linken i e-posten, og du vil bli sendt til Artifik.

Dersom det er første gang du som leverandør skal levere tilbud i Artifik, må du opprette en bruker og organisasjon.

Informasjon om hvordan du gjør det finner du i disse artiklene:

Opprette en konto som leverandør i Artifik

Opprette din organisasjon i Artifik

I Artifik vil du nå kunne se og lese om anskaffelsen ved å trykke på Detaljer om anskaffelsen, og det vil være en sidemeny på venstre side med overordnet informasjon om hva anskaffelsen inneholder.

For å begynne på din besvarelse går du til fanen Tilbud og trykker på Vi ønsker å levere tilbud.

Last opp dokumenter, fyll ut påkrevde felter, og avslutt med å signere tilbudet.

Les denne artikkelen for å få mer nøyaktig veiledning om hvordan du oppretter og leverer et tilbud som leverandør.

Sende inn besvarelse i en konkurranse