Invitere leverandører til konkurranse

Endret Thu, 19 Sep ved 2:35 PM

Konkurranse under nasjonal terskelverdi med direkte invitasjon

Dersom du skal gjennomføre en anskaffelse under nasjonal terskelverdi hvor du ønsker å direkte invitere et ønsket utvalg av leverandører begynner du med å trykke på Ny anskaffelse

Velg Konkurranse, og fyll ut nødvendig informasjon ved å angi:

• Navn på anskaffelsen

• Forskrift

• Terskelverdi

• Under nasjonal terskelverdi

• Prosedyre

• Jeg ønsker å invitere leverandører til konkurransen

• Estimert kunngjøringsdato

Trykk på Ny anskaffelse for å opprette konkurransen.

⚠️NB! Dersom du er tilkoblet flere forskjellige organisasjoner må du først velge den organisasjon du ønsker å opprette din forespørsel på vegne av.

Når anskaffelsen er opprettet skal du fylle inn detaljer om anskaffelsen under Hjem. Detaljer om anskaffelsen må fylles ut før du inviterer leverandører. Etter leverandører er invitert, kan du ikke endre detaljene du har fylt ut om anskaffelsen.

For mer detaljert informasjon om hvordan du fyller inn anskaffelsen, se denne artikkel:

Opprette en anskaffelse i Artifik

Når du har fylt ut all nødvendig informasjon og ønsker å invitere leverandørene går du øverst på siden under Hjem.

Du kan velge å invitere leverandører ved å angi E-postadresser eller ved å laste opp/lime inn en CSV

Når du har lagt til ønskete leverandører, må du huke av for at du forstår at valget er irreversibelt før du kan sende invitasjon til leverandørene. Leverandøren vil motta en e-post med informasjon om hvordan de kan følge anskaffelsen eller levere tilbud.

Dersom du er nysgjerrig på leverandørens perspektiv kan du lese denne artikkelen:

Levere tilbud ved direkte invitasjon