Besvarelse av markedsundersøkelse

Endret Thu, 19 Sep ved 3:55 PM

Hvordan leveres svar på en markedsundersøkelse i Artifik?

Når du har funnet en kunngjøring av markedsdialog i Artifik, vil du få muligheten til å følge markedsdialogen. Dette må du gjøre for å kommunisere med oppdragsgiver og gi tilbakemeldinger.

☝️Informasjon: For å følge markedsdialogen er du nødt til å logge inn i Artifik. Les denne artikkelen for veiledning på hvordan du oppretter konto: Opprette en konto som leverandør i Artifik

Trykk på Følg markedsundersøkelse:

Frist for innlevering av svar på markedsundersøkelse finner du under Tidslinje, les om markedsundersøkelsen og laste ned tilhørende dokumenter under seksjonen Om markedsundersøkelsen.

⚠️Viktig! Ved markedsundersøkelser skal leverandør inngi svar via meldingsfunksjonen!

Gå til fanen Meldinger og trykk på Start samtale. Fyll inn tittel, meldingstekst og legg til fil for svaret på markedsundersøkelsen. Trykk deretter Send melding.

Du har nå sendt inn svaret ditt på markedsundersøkelsen.