Åpne tilbud

Endret Wed, 18 Sep ved 3:04 PM

Åpne tilbud fra leverandører

Etter tilbudsfristen har passert kan du åpne tilbudene ved å klikke på Åpne tilbud oppe til venstre under fanen Hjem.

Du kan velge å laste ned alle tilbudene som zip og/eller se hver enkelt leverandørs tilbud ved å klikke på Se detaljer.

Dersom du Laster ned alle filer som zip vil du få en mappe der alle tilbudsdokumenter ligger samlet per leverandør.

Når du er ferdig med din evaluering, trykker du på Start tildelingsprosess for å tildele en eller flere leverandører.

Les denne artikkelen for mer informasjon om hvordan man gjennomfører en tildelingsprosess: Tildeling