Endre kontaktperson

Endret Thu, 19 Sep ved 2:52 PM

Endre kontaktperson i en besvarelse

Kontaktperson er noe som fylles ut som en del av informasjon under feltet Om leverandøren, ved utarbeidelse av kvalifikasjonssøknad eller tilbud.

Dersom den nye kontaktpersonen ikke har bruker i Artifik og er medlem av organisasjonen, må dette gjøres først.

Les veiledning her:

Opprette en konto som leverandør i Artifik

Legg til medlemmer i organisasjonen

Kontaktperson endres ved å oppdatere feltene E-post og Kontaktperson i seksjonen Om leverandøren på en kvalifikasjonssøknad eller et tilbud.

Det er ikke mulighet til å endre kontaktperson dersom et tilbud er signert. Før tilbudsfrist kan tilbudet trekkes, og deretter endre kontaktperson.

NB! Etter å ha trukket et tilbud må det signeres på nytt!