Kvalifisert eller ikke

Endret Thu, 19 Sep ved 3:25 PM

Har du blitt kvalifisert til å levere tilbud?

Etter kvalifikasjonsfrist og etter oppdragsgiver har vurdert kvalifikasjonssøknadene, sendes det av oppdragsgiver ut en melding til alle leverandører om de er kvalifisert og invitert, eller om de er redusert fra konkurransen.

Alle leverandører mottar informasjon per e-post med en direktelink til meldingen hvor brev ligger vedlagt.

Når du trykker på linken i e-posten blir du automatisk rutet til meldingen i Artifik, hvor du kan laste ned eventuelle vedlegg ved å trykke på sky-ikonet. Trykk på fanen Tilbud for å se din status.

Dersom du er invitert vil du se muligheten til å Sende inn tilbud

Dersom du ikke ble invitert vil du informeres om dette i meldingen du mottar, men også under fanen Tilbud