Invitere underleverandører

Endret Thu, 19 Sep ved 3:24 PM

Invitere underleverandører til å støtte ESPD-besvarelse

Dersom du som leverandør ikke kan oppfylle et kvalifikasjonskrav alene, kan du støtte deg på en underleverandør for å oppfylle kravet. Du kan invitere underleverandør(er) til å levere ESPD via Artifik.

Hvis du ikke oppfyller et kvalifikasjonskrav alene, må du avkrefte at du oppfyller kvalifikasjonskravet alene ved å klikke Nei.

Trykk på Inviter underleverandør?

Du vil nå bli sendt ned til feltet Underleverandører, trykk på Legg til underleverandør

Fyll inn underleverandørens E-post og Organisasjonsnavn, kryss av for de kvalifikasjonskravene du ønsker at underleverandør støtter deg på, og trykk deretter Inviter underleverandør

☝️ Informasjon: Når underleverandøren er invitert, vil du kunne se Status på underleverandørens besvarelse av invitasjonen.

Det sendes nå ut e-post til utvalgt(e) underleverandør(er) med en direktlenke til å fylle ut ESPD-forespørselen hvor dere har bedt om støtte.

Informasjon om hvordan du som underleverandør kan besvare denne forespørsel finner du her:

Besvare ESPD-forespørsel som underleverandør

Når underleverandør har bekreftet sin støtte for å oppfylle det forespurte kvalifikasjonskravet, vil du som leverandør få en bekreftelse på dette per e-post. under kvalifikasjonskravet det trengtes støtte til, vil besvarelsen kunne ses under Besvarelse av kvalifikasjonskravet

Her kan du verifisere at besvarelsen har status Sendt inn, du kan også se underleverandørens svar ved å trykke på Se fullt svar.

Dersom en eller flere underleverandører ikke har besvart ESPD-forespørselen ennå, vil du også få beskjed om dette ved Send knappen, og kan trykke på Se underleverandører for å se hvilken besvarelse som mangler.

☝️️Informasjon: Dersom en eller flere underleverandører avviser forespørselen om å avgi støtte for oppfyllelse av kvalifikasjonskrav, vil du se dette under leverandørens besvarelse av kvalifikasjonskravet. Du vil også bli informert om dette på e-post.