Legg til medlemmer i organisasjonen

Endret Thu, 19 Sep ved 2:42 PM

Legg til en ny medlem i organisasjonen

I Artifik kan man som leverandør legge til ytterligere medlemmer i organisasjonen.

For å legge til nye medlemmer trykker du på Meny oppe til venstre, og så på Innstillinger.

Under Organisasjonsinnstillinger på venstre side klikker du på navnet til organisasjonen du ønsker å invitere et ny medlem til.

Under Medlemmer på denne siden finner du alle registrerte medlemmer, inkludert deg selv.

For å legge til en ny medlem trykker du på Legg til medlem

Fyll ut e-postadresse og rolle for den du ønsker å invitere, og trykk på Inviter medlem.

Du kan lese om hvordan du godkjenner en invitasjon i Godkjenne invitasjon om å bli medlem.

Medlemmer kan legges til med forskjellige roller, eksisterende roller er:

• Administrator
  • Redigerer
  • Leser

Du kan lese mer om hva de forskjellige rollene innebærer i Roller i Artifik.