Godkjenne invitasjon om å bli medlem

Endret Thu, 19 Sep ved 3:22 PM

Godkjenn invitasjon om å bli medlem i en organisasjon

Når du inviteres til å bli medlem i en organisasjon, vil du motta en mail med en link.

For å godkjenne invitasjonen trykker du på linken i mailen. Du blir da rutet videre til påloggingen i Artifik.

Er du registrert fra før kan du logge inn med din eksisterende konto for å akseptere invitasjonen.

Dersom du ikke er registrert som bruker fra før, trykker du på Lag konto og følger instruksjonene på skjermen.

Når du har registrert deg og/eller logget inn vil du kunne ta del av aktivitetene til organisasjonen du er invitert til.

For å se organisasjonen og rollen din trykker du på Meny oppe til venstre, og så på Innstillinger.

Trykk på Organisasjonsinnstillinger på den venstre siden, og velg organisasjonen din.

Her kan du se informasjon om organisasjonen og andre medlemmer som er tilknyttet organisasjonen, samt din rolle i organisasjonen.

Du kan lese mer om hva de forskjellige rollene innebærer i Roller i Artifik.