Opprette konto i Artifik

Endret Thu, 19 Sep ved 3:43 PM

Opprette en konto som leverandør i Artifik

For å opprette en konto som leverandør i Artifik må du registrere deg, dette gjør du ved å trykke på Lag konto fra påloggingssiden, eller følg denne lenken: Registrering som Leverandør

Fyll ut organisasjonsnavn eller organisasjonsnummer for å søke etter din organisasjon.

☝️Information: If you are a supplier that is not registered in Norway, click the Not from Norway? link to register manually.

Om din organisasjon er registrert fra før, får du muligheten til å be om tilgang til organisasjonen. En administrator vil da motta en e-post med informasjon om at du ønsker å bli en del av organisasjonen, og kan invitere deg inn.

Om din organisasjon ikke er registrert fra før, og du er en Norsk leverandør, så henter systemet inn opplysninger fra brønnøysundregistret.

Fyll ut øvrige påkrevde felter om organisasjonen manuelt.

Angi også Navn, E-post og telefonnummer som for din personlige brukerkonto. Trykk på Signer og opprett organisasjon og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre signering og logge inn.