Endret Wed, 18 Sep ved 3:07 PM

Publisering og besvarelse av Spørsmål & Svar i Artifik

Dersom du som oppdragsgiver får en melding fra en leverandør med et spørsmål, og dette er et spørsmål som angår alle leverandørene, kan spørsmålet og svaret publiseres offentlig til alle interesserte leverandører i konkurransen.

For å publisere et spørsmål går du til fanen Spørsmål & Svar og trykker på Legg til et spørsmål og svar

Fyll inn Tittel, Spørsmål, Svar og Last opp eventuelle vedlegg.

Trykk på Lagre for å lagre et Utkast, dette vil ikke publisere spørsmålet.

Du kan nå velge å Redigere, Slette eller Publisere spørsmålet og svaret.

Når du trykker Publiser vil alle leverandører kunne se at det er lagt til spørsmål og svar, og alle leverandører som følger eller deltar i anskaffelsen blir informert på e-post.

Når du har opprettet og/eller publisert et eller flere spørsmål og svar listes de i oversikten. På den høyre siden ser du når et spørsmål og svar ble publisert, eller om det er et Utkast.

Du kan søke blant spørsmål og svar ved fritekst i søkefeltet. Du kan også laste ned en oversikt ved å trykke på Last ned i Excel.