Oversettelse av kunngjøring

Endret Wed, 18 Sep ved 3:02 PM

Oversette en kunngjøring til engelsk

Kunngjøringer over EØS terskelverdi krever at kunngjøringen oversettes til engelsk da kunngjøringen skal tilgjengeliggjøres i den europeiske kunngjøringsdatabasen TED.

Når du trykker på Kunngjør, vil du bli sendt videre til en AI-generert oversettelse av kunngjøringen.

Se over forslagene til oversettelse, du kan selv gjøre eventuelle endringer i engelsk oversettelse på den høyre siden.

Når du er fornøyd med oversettelsen trykker du på Godkjenn oversettelsen og kunngjør

Kunngjøringen blir nå sendt til Doffin og TED.

Dersom du velger å forlate siden, kan du oppe til venstre på Hjem se oversettelsen igjen ved å trykke på Se oversettelser.