Tidslinje og Milepæler

Endret Wed, 18 Sep ved 2:52 PM

Endre tidslinjen og legg til egendefinerte milepæler

Når du befinner deg inne på en anskaffelse vil du høyst opp i oversikten kunne se din Tidslinje.

Tidslinjen viser et forslag til fremdriftsplanen for anskaffelsen basert på anskaffelsesregelverkets frister og ditt valg av prosedyre samt ønsket kunngjøringsdato.

☝️Informasjon: Tidslinjens milepæler/tidsfrister avhenger av type anskaffelsesprosedyre. En åpen anbudskonkurranse vil eksempelvis se annerledes ut enn en konkurranse med forhandling der nye tilbudsfrister opprettes etter forhandling.

For å endre en tidsfrist i tidslinjen trykker du på kalenderikonet til ønsket tidsfrist for å aktivere feltet, å så igjen for å velge nytt ønsket dato. Du kan endre alle fristene fritt, helt frem til konkurransen sendes til kunngjøring.

For å endre tidsfrister etter kunngjøring, er du nødt til å sende en endringskunngjøring til Doffin. Dette gjøres automatisk for deg dersom du endrer på en dato i tidslinjen.

Det er etter kunngjøring begrensinger i hva du kan endre. Disse begrensningene ligger inne i systemet, og du vil eksempelvis ikke kunne fremskynde en tilbudsfrist.

Du kan også legge til egne milepæler i tidslinjen. Merk at disse også vil være synlig for leverandører.

Milepæler kan legges til i tidslinjen når som helst. For å legge til en milepæl trykker du på Legg til milepæl. Her kan du fylle inn navn på milepæl med dato.

Trykk på Legg til milepæl igjen for å lagre. Din nye milepæl vil automatisk legge seg i riktig rekkefølge basert på datoen du angitt. Du kan selvfølgelig endre denne dato ved å trykke på kalenderikonet igjen.