Artifik - Driftstatus

Endret Wed, 21 Aug ved 11:45 AM

Driftstatus

Her finner du en oversikt for status på tjenesten:

https://status.artifik.no/

Siden viser oppetid over de siste 90 dagene, samt en oversikt over eventuelle hendelser.

Hvis du ønsker å abonnere på varsler om Artifiks systemer og oppetid, følg lenken og klikk på:

Du kan selv velge dersom du ønsker å bli varslet på e-post, via Slack, eller en RSS-feed.

Når du har foretatt ditt valg vil du bli varslet om enhver hendelse som forårsaker nedetid for noen eller alle våre brukere.

Dersom du er nysgjerrig på historikken over hendelser og oppetid kan du se dette ved å følge denne lenken:

https://status.artifik.no/history