Endret Thu, 19 Sep ved 3:27 PM

Sende meldinger og stille spørsmål

I Artifik kan du sende meldinger og stille spørsmål til oppdragsgiver.

Inne på gjeldende anskaffelse, får du opp denne oppgavelinjen. For å sende en melding trykker du på Meldinger

For å opprette en ny melding trykker du på Start samtale

Fyll inn tittel på samtalen, meldingstekst og tilføy eventuelle vedlegg. Trykk på Send melding for å sende meldingen til oppdragsgiver.

NB! Systemet lager automatisk et Utkast av din melding dersom du velger å ikke sende den med en gang, men heller ønsker å komme tilbake på et senere tidspunkt for å ferdigstille å meldingen. Du kan også Slette en melding som har status Utkast

Når du har sendt en melding får den status Melding sendt, når mottaker har lest meldingen får den status Melding lest, og dersom dere får svar fra oppdragsgiver oppdateres status til Ny melding.

Du kan enkelt gå tilbake til oversikten over meldinger ved å trykke på pilen oppe til venstre.

Oppdragsgiver får varsling om meldingen din i Artifik og per E-post. Når- eller hvis oppdragsgiver sender deg svar, vil du bli informert per E-post.