Kunngjøring av kontraktinngåelse

Endret Wed, 18 Sep ved 3:07 PM

Kunngjøring av kontraktinngåelse etter tildeling av kontrakt

Når du har gjennomført en anskaffelse, valgt vinnende leverandør(er) og karensperioden er passert, kan du velge å enten Overføre til kontrakter dersom dere benytter KAV i Artifik, eller velge å Bekreft at kontrakten er signert utenfor Artifik

Når kontrakten er signert velger du leverandøren(e) du har signert kontrakt med, angir dato for kontraktsignering, Kontraktsverdi, Valuta og trykker Kunngjør kontraktssignering

Når du har trykket på Kunngjør kontraktssignering får du en forhåndsvisning av det du har angitt. Trykk Bekreft og kunngjør får å sende inn kunngjøringen. Dersom du trenger å gjøre endringer trykker du på Avbryt for å gå tilbake til forrige steg.

Når du trykker Bekreft og kunngjør blir kunngjøringen sendt inn til Doffin/TED, du har nå kunngjort Kontraktinngåelsen.