Tildeling

Endret Wed, 18 Sep ved 3:05 PM

Tildeling av kontrakt i Artifik

Når du er klar med evalueringen av innkomne tilbud og det er dags å tildele en eller flere leverandører går du til fanen Leverandører

Her ser du en oversikt over alle leverandører inkludert status. Du kan fremdeles se en besvarelse ved å trykke på Se detaljer, du kan også velge å avvise en eller flere leverandører for å utelukke de fra tildelingsprosessen.

For å tildele kontrakt trykker du på Start tildelingsprosess.

I tildelingsprosessen velger du om en leverandør er Tildelt eller Ikke tildelt ved å trykke på respektive valg.

Du må i tillegg trykke på Last opp for å laste opp et tildelingsbrev per leverandør.  Trykk på Send tildelingsbrev for å gå videre.

Før tilbudsbrevene blir sendt ut og tildelingen fullført får du varsel om at dette valget ikke kan reverseres. Du må da trykke Godkjenn og send tildelingsbrev for å fullføre tildelingen.

Leverandørene vil nå få beskjed per e-post og i Artifik´s meldingsfunksjon om at tildelingen av kontrakt er gjennomført, samt tilgang til tildelingsbrevet.