Utvelgelse av leverandører

Endret Wed, 18 Sep ved 3:03 PM

Foreta utvelgelse av leverandører i en to-tinns-prosedyre

I en anskaffelse hvor du velger å kjøre en to-trinns-prosedyre får du under Kvalifikasjonskrav muligheten til å velge om det skal foretas en utvelgelse av leverandører som kan inngi tilbud.

Dersom du har forbeholdt deg retten til dette, får du i kvalifikasjonsfasen mulighet til å foreta utvelgelse av leverandørene som skal kunne inngi tilbud.

Når kvalifikasjonsfristen er passert trykker du på Åpne kvalifikasjonssøknadene oppe til venstre for å se en oversikt over leverandørene som har sendt inn en søknad.

Trykk på Se detaljer for å åpne enkelte leverandørers søknader i Artifik, eller Last ned alle filer som zip om du vil ta en vurdering utenfor systemet.

Når du har vurdert søknadene, trykker du på Start kvalifikasjonsprosess.

Når kvalifikasjonsprosessen starter vil alle leverandørene stå som Ikke utvalgt. Velg leverandørene som skal inviteres til å inngi tilbud ved å trykke på Utvalgt. Du kan også avvise leverandører i dette steget ved å trykke på knappen Avvis. Trykk deretter på Last opp brev.

Last opp korrekt brev til leverandørene, og trykk deretter Godkjenn og send brev.

⚠️NB! Dette steg kan ikke reverseres, vær oppmerksom når du laster opp filene slik at du sender ut rett brev.

Du har nå sendt ut brev om utvelgelse til leverandørene. Valgte leverandører vil nå kunne inngi tilbud i konkurransen.