Kunngjøring på vegne av annen organisasjon

Endret Wed, 18 Sep ved 2:42 PM

Kunngjøring på vegne av en annen eller flere oppdragsgivere

Begynn med å opprette en ny anskaffelse.

☝️ Les denne artikkelen for veiledning om hvordan du oppretter en anskaffelse: Opprette en anskaffelse

For å legge til én eller flere organisasjoner du ønsker å kunngjøre sammen med, eller på vegne av, trykker du på eller blar deg ned til Om oppdragsgiver. Trykk deretter på Legg til oppdragsgiver.

Du kan nå velge en organisasjon som allerede er opprettet via nedtrekksmenyen.

☝️Informasjon: Dersom du ikke allerede har opprettet organisasjonen, fyller du ut informasjon om oppdragsgiveren(e) som skal være en del av kunngjøringen manuelt ved å trykke på Legg til oppdragsgiver igjen.

Du kan legge til flere oppdragsgivere ved å gjenta dette trinnet, eller slette oppdragsgivere ved å trykke Slett oppdragsgiver nede til høyre for den aktuelle organisasjonen.

Når alle feltene er fylt ut kan du kunngjøre anskaffelsen, og de organisasjonene som er lagt til anskaffelsen vil være angitt som oppdragsgivere i kunngjøringen.