Opprette organisasjon i Artifik

Endret Thu, 19 Sep ved 2:45 PM

Opprette flere oppdragsgivere som skal samarbeide

Nedenfor beskrives hvordan du kan opprette en organisasjon for flere oppdragsgivere, slik at du blant annet kan kunngjøre konkurranser på vegne av flere oppdragsgivere.

For å opprette en organisasjon i Artifik trykker du på Meny oppe til venstre, og så på Innstillinger.

Trykk på Opprett organisasjon for å legge til den organisasjon du ønsker å samarbeide med, eller kunngjøre på vegne av.

☝️ Informasjon: Artifik er integrert mot Brønnøysundregistrene slik at du kan søke opp organisasjonen med navn eller organisasjonsnummer. Informasjonen om organisasjonen inn automatisk.

⚠️Husk å se over informasjonen som er fylt ut automatisk, og sikre deg at den er korrekt.

Dersom selskapet du ønsker å registrere ikke er et Norsk selskap må du registrere manuelt, trykk da på Not from Norway?:

Ønsker du utover dette å legge til medlemmer som skal ha tilgang til alle anskaffelser organisasjonen kunngjør, trykk på Legg til medlem, fyll ut e-post, velg rolle og trykk Opprett organisasjon.

⚠️ Viktig: Du skal ikke legge til deg selv/invitere deg selv som medlem!

Du har nå opprettet en ny organisasjon.

Les denne artikkelen for veiledning på hvordan du legger til flere oppdragsgivere i en anskaffelse slik at du kan kunngjøre anskaffelsen på vegne av flere oppdragsgivere: Kunngjøring på vegne av annen organisasjon