Signering av kontrakt

Endret Thu, 19 Sep ved 3:55 PM

Hvordan signeres kontrakt mellom oppdragsgiver og leverandør i Artifik?

Dersom du har blitt tildelt en kontrakt av en oppdragsgiver via Artifik vil denne oppdragsgivere invitere til signering etter karensperioden.

Leverandøren som skal signere kontrakt vil motta en e-post fra oppdragsgiver via Artifik med forespørsel om å signere via en direktelink.

Trykk på linken i mailen med invitasjon om signering.

Du vil nå komme direkte inn i Artifik, og du kan laste ned kontraktsdokumentene som oppdragsgiver har lagt ved. Du kan laste ned én og én fil, eller alt innhold som zip.

Når du er klar til å signere, velger du signeringsmetode:

Signering med BankID:

1. Trykk Signer med bank ID

2. Trykk Start signeringsprosess

3. Trykk Signer for å gå videre eller avbryt signeringen

4. Velg Metode, i dette eksempel velger vi BankID (APP)

5. Du får nå en liste over alle dokumenter som skal signeres, trykk på pilen for å gå videre

6. En forhåndsvisning av signert tilbud vises, du må huke av at Innholdet er forstått nede til venstre, for å kunne trykke på Start signering nede til høyre

7. Fyll ut Fødselsnummer, Engangskode og Passord, trykk på pilen for å gå videre

Signering med Telefon:

1. Trykk Signer med telefonnummer

2. Fyll inn Telefonnummer som du skal bruke til å signere

3. Trykk Start signeringsprosess

4. Følg innstrukssjonene i Signicat, du må taste inn samme telefonnummer i signicat som i steg 2!

Du vil nå få tilsendt et engangspassord, og dette må du skrive inn i Signicat innen 3 minutter, hvis ikke må du starte signeringen på nytt.

5. Trykk Bekreft.

Når du har fullført signeringen, blir du sendt tilbake til Artifik og får beskjed om at kontrakten er signert.